Blogg

ler ler, aleine

Trur eg begynner å like blogging bedre og bedre. No skal eg fortelle dåke noke veldig morsomt(eg syns det er morsomt i allefall) i alle fall eg er på båttur. Så var det ikkje nok boksa til at vi kunne få strøm. Og eg berre måtte innom facebook og bloggen... Så for å få strømm til pc, gjekk eg opp til eit stellerom/dysjrom7 å statt ledningn i kontakten. 20 minutt satt eg der oppe og lada pc, heldigvis ringte Helene(A) og haldt meg med med selskap, veldig kjekt! så då fekk eg vere på pc i 23% herlig!

Eg kjøpte meg sånne herlige negler på H&M fra Deepned eller noke, har du prøvd dei?. Det sto på pakken at neglene burde bli fjerna innen 10 daga. resultate mitt etter to dager:

ei nagl vekke..

og tre negle vekke..

>Signe

someone cares

Blei så utulig glad då eg logga meg på bloggen. For veit dåke kva? vi hadde fått venneforspørsler fra ein blogger, nei ikkje berre 1 men:

deam right, 6 stk! Tusen takk, dette gjer oss alle tre så glad. someone cares! For no som vi er ''venner'' så kan dei sjå opptateringane våra osv.. kult sant?
husk, viss du er ein engle ville du joina oss på? -->bloglovinbloglovin
>Signe

sola kommer, kanskje

Forstår godt korfor folk kjøper seg turer til utlande der sola smiler til dei, og ikkje vender dei ryggen. Er faktisk ikkje så frustrert over at det berre har vert 3 skikklege soldager på nesten fireveke. Evig opptimistisk er eg om at sola skal komme til Noreg, den må jo det- etter den lange og tunge vinteren vi har vert igjennom. Vis ikkje må eg desverre sende inn klage og søknad om at vinteren skal inneholde 30grader og ikkje meir enn 6 dager regn.


ellers kan det jo hende noken berre tok sola med seg..
i know, skilsa mine i pain blir berre bedre.og.bedre.eller.ja.verre

>Signe

last opp bilde

lure på kor dei fleste bloggerane sin insprasjon kjem fra? Det eg pleier å gjere er å skrive ein settning og dereter ta på ''<--'' tasten. For kva skal ein ellers gjere når ein har 0,00000000 % insprasjon, men likevell vil blogge? Løsningen ligger rett rundt hjørne, last opp bilde og kommenter dei. smmmmmmmmmmmmmmmmil, og ikkje bli frustrert om innlegge ikkje er lang nok, dei fleste leser ikkje igjennom det du skriver, dei ser berre på bilda, merkast, hehe. (ikkje alle da :) 


hjerteskjell?

regn må jo bli utnytta på andre måta enn berre TV sjåing. det er veldig gøy å ta bilde i det.

hahahhahaaaaaaaaaa,,,

>Signe

Men ein ting veit eg klart og greit: At du æ den finast eg veit

sommeren er ikkje det samme uten: -lange turer. -sjå strå og gras glimte og danse, av ein kombinasjon av vind og sol. - blåbær på strå. -seine kvelder og sove lenge på morgenen. -fotball. -venner. Det er berre noke av ''must'' ein trenger om sommeren, får å få følelsen av at sola skal skinne lenge, i alle fall ei god tid fram over.


''styggeblomsten eller giftigen'' som eg kalte den det når eg var liten, eg ikkje fann navnet på den fine giftige blomsten Revebjølla? hette det, meina eg da. hihi

funne ein ganske så fin sang, syns ikkje du og?
eg eg blitt så glad i denne sangen:

Hellbillies - Den finaste eg veit
Kor eg henta alt motet frå
Kan 'kji eg forstå.
Men ein ting veit eg klart og greit:
At du æ den finast eg veit.

>Signe

spania VM mestere

VM er så fantastisk!!! Spania vant, som dei fleste har fått med seg, det er jo kjempeflott. Syns Spania fortjente de., Nederland var veldig brutale etter mi meining, men det er jo sånn som er gøy å sjå på og da. Herrejesus, har noken tal på kor mangen gulekort som blei gitt ut? glømte å telle dei gulekorta, desverre.  Det som er litt trist å tenke på er jo at det er 4 år til VM igjen, menmen vi overlever vell.>Signe


slekkis

endelig er sola komt seg opp på himmelen, det gjer heile livet lysere det! Slaske dag har det vert, slappa av i sola og vert med familien. Også hadde tok eg bilder til konfirmasjons-takkekortet-mitt. bilda blei heilt OK, faktisk.  I kveld blir nok ein slekkis kveld med pizza og film, KOS med stor K!
Så kjem bilde av blomster som er nokså standar meg, hahah, når eg ikkje gidder å ta bilde av meg sjølv inn i speile imenst eg har eit tonn med sminke på (ironi) men for dei som ikkje forsto IRONIen, stå på med dei bilda! hihi

etter regnet kommer sola..  visdoms ord? 

>Signe
 

new header


kva syns du ? foto: Hege        redigert: signe

>Signe

deltar i fotokonkurranse

vi er med i fotokonkuranse hos http://mmthe.blogg.no. Håper dåke liker bilde so eg(signe) har tatt av denne blomsten etter eit regnvær. Eg har burkt eit digitalkameraet mitt CASION EX-Z33 (10,1megapx) til å ta bilde. Håper http://mmthe.blogg.no/ og dåke andre syns bilde mitt var OK.  bilde er redigert på picnik.>Signe

Hege blogga : O

No har eg fått tilbake pcen min, og det er eg jo suuper glad for! Syns Signe er kjempe flink til å blogge, ikkje sant? Men eg er lat, å veit ikkje om det er noken som leser bloggen i detheile ; P

Men kan no legge inn litt bilder fra den siste tida ; )


Hesten min ; )


Fått hytte:  ) Med verksted nede : )


Piuzane mine : )


Oss <3


Blomst!*Hege

tjuendejuni

Sola stråler og eg har nok og finne på i dag. Søndag er jo den ''vanlege'' vaske dagen min. Eg er også begynnt å redigere litt i stilsette slik at bloggen ser litt finare ut.
Har sett på dokumentarer som har rulla på TV-skjermen av Kronprinsesse Victoria og Prins Daniell, får ikkje nok av dei to, dei er så søte sammen. Såg dåke foresten den fantastiske plakaten i folke mengda i går (som dei viste på TV) ? det sto: TRUE LOVE <3
bilde: google.no            

I morra begynner eg i sommerjobben min, gleda meg veldig. Skal jobbe i tre herlege veke av ferien min. Det er jo alltid kjekt å tjene litt penger, gøygøy. Fleire som skal ha sommerjobb?
random bilde<3

>Signe

avsluttning
i går var det avslutning på skulen, gjett om vi var glad!!! Kommer til å bli kjempe delig med to månadar fri, der vi kan gjere ka vi vil :) Planane er ikkje satt enda, men det kjem vi tilbake til ...
Ørjan og Frøya
Gjengen kosa seg med at det berre var nokre kvrer til det var SOMMERFERiE

Signe&Thea&Ingeborg
Ingeborg og Frøya

Ørjan&Thea&Ingeborg&Frøya

eg vann til og med  noko!

Hege og Frøya vann YATZY OG MINNEPENN!

Sånn då er det slutten på 10.kl. 2009/2010, men for dei som var 9.kl. er det nokon måndar for dei før dei er dei nye 10.kl.

>Signe

regn er jo kult da

Regn, regn og atter regn, det seier mangen er det verste som har skjedd nett den dagen. Slik er det ikkje for meg. Eg liker at det regner, men korfor? Har dåke ikkje sett dåke rundt?-blomster som blir meir frodige, hull i bakken som ftlles med vaten som vi kan hoppe i. Det er da alle smiler, når eit bilde blir bedre fordi blomsteren blir friskare i regne. Vi blir så glad då sølevatenet splesjer til alle sider. Håret som får bølger eller krøller frå regndråpane som treffer håret.

Jorbæra er godt i gang med å vokse


Å takk regnværet for å ha ein god grunn til å sitte inne å sjå på TV eller PC!! Å kva er vell herligare en at regnet skyller maskaraen ut over ansiktet? (ironi:)


regn

>Signe

Signe fekk Anfall..Igjen !

I dag når eg kom på skulen var Signe og Hege litt sinte på meg, fordi eg aldri blogga...
Idag skal vi gå på tur med skulen rundt ett fjell, og så skal vi rydde stien. Så blir det selfølgelig grilling! Men været er ikkje idiellt, det er overskya
 bilder kommer seinare ; )

Ørjan

Mitt hemmlige tenåringsliv

Ville berre minne på at det er ein fantastisk serie som begynner på FEM om ikkje så lenge (har ikkje sett den, men trur den er utrulig bra) Har du sett reklamen til MITT HEMMLIGE TENÅRINGSLIV?


Eg trur den er bra, trur ikkje du? den går kl. 20.00, det er ikkje lenge til! Byebye!

>Signe

Kva skal til på topplista

Eg har eit spørsmål Kva er det som kreves av ein blogg om ligger på topplista? EG trur eg har funne det ut. Den som ligger på topplista legger MEST ut bilder av seg sjølv og ikkje så mykje av andre. Det er mangen bra blogger som ikkje legger ut bilder av seg sjølv og ikkje ligger på topplista. Så er det berre det som trengs? - å legge ut bilder av seg sjølv imens ein stirrer inn i speile?  Eller andre måtar (:)

Eller 10000 bilder av seg sjølv i samme stilling under eit tre, berre augene endra retning? Eg lurer virkleg på dette! smiiiiiill! Har du svare på dette?

Eg er fornøgd med mangen av bloggerane på topplista, men det er også mangen som ikkje burde vert der etter min meining. Bloggera som blogger foreksempel ein gang i veka.

fann dette superkule bilde på google, digga det
>Signe

klokka

Klokka er snart 14:30 og det føles som om eg nett er våkna. Sto faktisk opp 11:00 eller noko sånt, liker lørdager slepper å stå opp kl. 07.00! Så i dag skal eg berre slappe av. I dag blir trekninga av VURDERINGA trukke, det er forsatt nokon minutt/tima til det blir vurdert, så du har forsatt mulighet til å melde deg på HER

Planer for dagen? Ta det som det kommer.


Celine Dion- Because you loved me

>Signe

vudrerer din blogg?

Nå er det på tide at vi har ei blogg vurdering! Vis du vil vere med i trekninga om og vinne ei vurdering og liking til din blogg i eit innlegg - SÅ SKRIV BLOGGEN DIN I KOMMENTARFELTET UNDER!
vi trekker ut vinnerern på Lørdag 12.06


>Signe

din blogg

heiiiiiiiiiiiiiiiiiaaa bloggen. Sånn då er eg tilbake igjen. Overaskelsen i dag er: at det kanskje kjem ein ny header om ikkje så alt for lenge. Men kan desverre ikkje love noko.

Må faktisk fortelle dåke noke veldig morsomt (for meg). På sulen hadde vi om sykisk helse. Så skulle vi sei noko om oss sjølv, så ein etter ein reiste seg og fortalte ein ting om seg sjølv. Det kunne foreksempel vere: at personen likte å gå tur, tegne osv..
Så skulle eg reise meg:
Signe: Eg heiter Signe og eg.... (ehm, ja, viste ikkje heilt kva eg skulle sei)
(så kom den reddane engelen Ørjan)
Ørjan: du kan sei at du lika og blogge.
Signe: eg heiter signe og eg liker og blogge!

Over til noko anna eg har  sett på mangen blogger og eg har funne mine favoritter blandt bloggerene på topplista. Tok ikkje lang tid før eg fann min favoritt. Eg har ikkje følgt desse bloggane noko særleg, men eg har vert innpå dei av og til. Desse to bloggane skriver utrulig bra og det er deffor dei er mine favoritter. Eg snakker om den pene brunetta June og morsome og solfulte Julia.


Har du (ein) favoritt blogg(er)?

Foresten har du tips til ein blogg eg kan lese? Tips gjere om din eller andres blogg i kommentar-felte! Da får du ein kommentar og kansje ein ny leser?


>Signe

kan ikkje klage

God morgen igjen, eller til dåke morgen fugler - god lunch! I dag er det søndag å masse skal gjerat i dag, rydde, støvsuge og vake <3 Gleda meg som ein liten unge <3 not. Men det skal bli ein bra dag forde om!

Var på fjelle for tredjegng denne veka i går, syns eg har blittt veldig flink til å gå på fjelle no eg. Probleme er berre når eg rota meg litt vekk pga. at vardene er dårlig merkte, men kjem no meg både ned og opp til slutt da.

veldig bra utsikt da :D


Time of Your Life - Green Day with Lyrics

>Signe

blomster-blomster-blomster

Vinden ødla litt for meg og den planlagde solinga mi i dag, det blei altså litt for kalt til å sole seg. Så har eg ikkje så veldig mykje å skrive, jo foresten LG=LITE GODT! Grunnen er at eg har hatt mobilen min i 2 månder, også nå funker ikkje touch'en!
 

sommer? Syns bilda er ganske bra til å vere tatt med digitalkameraet mitt CASION EXILIM 10.1 mega pixels
blomster,blomster,blomster

Kva syns du om bilda?
Kva syns du om LG mobilar?

>Signe

sol, endringer?

God morgen! i dag ser det ut til og bli ein nydlig solskinns dag, i alle fall utfra det eg ser gjennom takluka. Håper dåke alle får ein utrulig bra dag.

Vurderer og gjere noko meir med designe, har du forslag til det?

Midlertidig header vi har no

>Signe

TMF - Leir! :D

Hei ! Dette blir det tredje innlegget mitt i dag, trur eg er sjuk eller noke. Men grunnen til dette innlegget er at eg nettopp har meldt meg på TMF- leir : ) Den skal eg på sammen med Ørjan og tre andre. Det er altså ein kristen leir med masse aktivitetar +++ Dette blir min første gang så gleda meg : d


Du kan lese meir om leiren på www.nmsu.no --> så trykker du på knappen der det står TMF ; )

Skal du?
Kjenner du noken som skal?


xoxo Hege

Ut på tur - Aldrig sur ; )

No har eg ver KJEMPE flink^^ Haha! Eg har altså vert på fjeller sammen med mamma og kusina mi ; D Her er nåken bilder!


 
em.. blei ikkje så mangen men kjem  fleire seinare ^^

xoxo Hege

Hallo! ; )

No har Signe & Ørjan masa så masse på meg -.- Dei klaga på at eg ikkje blogga! men det er vel sant det. Med eg er så travel får tida! Men no skal eg ta meg meir tid til å blogge ; )

Det er vel ikkje så veldigt intressant å lese ka eg gjer på om dagane, men her er eit lite samandrag!

Vi bur jo på ei øy med masse natur, så det seie seg vel sølv at det er masse dyr her. Eg har ganske mangen sjølv, men eg jobbar med sauer på ein gård om våren/sommaren. Det tar ein god del av tida mi, men det ligger to små kattunga på badet mitt no og det gjer jo at eg haller tar ein av dei på fanget en pcen min ; ) No må ikkje dåke tru at eg er HEILT bonde ( ikkje nåke galt med det) ; ) Men det er båt sesong å då hjelper eg pappa med å vaske ++

som dåke merka er det ingen samenheng i det eg skriver -.- men eg har no blogga ; DSøt?xoxo Hege

bloglovin & blogglisten

<3 Du kan no følge bloggen vår på bloglovin på denne linken
Vi er også medlem i blogglisten.no ! For å sjå kan du trykke på bilda under profilbilde vårt.

håper du følger oss på BLOGLOVIN & BLOGGLISTEN

Kjem du til å følge oss på BLOGLOVIN & BLOGGLISTEN?

>Signe

gratulererrrrrrrrrr

Gratulerervåres kjære nabos, nabo-TYSKLAND! Det var vel fortjent at Lena Meyer-Landrut som representerte Tyskland vant. Sangen hennes fekk alle til å smile og føle seg glad.

Tatt fra google

Fekk dåke med dåke at det kom ein uventa *danser'* opp på sena når Spania framførte sitt bidrag? Det gjorde det, å spania fekk lov til å vise sitt bidrag igjen, som eit plaster på såre.

Fekk du med deg den uventa gjesten på sena når Spania framførte sitt bidrag?

>Signe

Endringer i designe

Da er designe fikset ganske mykje på. Men kansje du ikkje ser det? Endringane eg har gjort er ganske små, men har stor betydning.
Endringane eg har gjort:  - menylinje under headeren (her kjem fleire etter kvart), blogg linken under haderen er vekke, ein kan lese heile innlegge sjølv om det er 100 år sidan det blei skreve (endringer i arkivet altså) og sikker nokon andre endringar :) Har sitte i ein til to tima med designe!

ein blogg som er utrulig god å bruke viss du vil ha hjelp med designe ditt er DENNE & DENNE
                                                                                                         
Ser du endringer i designe vårt?


random bilde som eg tok for nokon dagar sidan

>Signe

Kontakt

Viss du har nokon spørsmål, forsla eller liknande så kan du sende ein e-post til: bfffblogg@hotmail.com


Vi skal prøve å svare deg- så fort som vi klarer

Ein vanlig Tirsdag...

Hei ! ; D
Idag har eg hatt ein heilt grei dag : ) har vert på handball trening, og så va vi på den siste konfirmasjonstimen vår : O ( vi skal konfimere oss på søndag!! : D )
Eg, signe og Hege har hatt ein blogg før, men ingen gadd å blogge på den...dette e faktisk det første innlegge mitt nokensinne ; )
Og btw så komme Jens Stoltenberg, og noken andre folk her til Solund i mårra ^o)-Ørjan ; )

Noke dåke lure på ?
So e da berre å spørre  =)

Syttenemaitotusenogti

GRATULERER MED DAGEN ALLE SAMMEN! Har vert ein herlig 17.mai for meg. Kost meg supermasse med familie og venner. Vi begynte altså med å gå i eit superflott tog.

Digger tradisjonen med å gå i tog, ein er ein del av fellesskapen. Hipp, hipp hurra for NORGE


Minuse med å gå i tog er: vondt i beina (fordi folk flest greie å velge for høge heler på skoa), gnagsår ♥

Ørjan ELSKER å gå i tog

SEI: DU.ER.KULAST.I.HEILE.VEREN = Ørjan smiler

Trønders-skoda (trur det hette det)

ostekake og jordbær<3

Hege derimot digger stylter

limobo er ikkje så verst det heller..

antrekke til Hege på 17.Mai veldig praktisk følge ho; kan sykle, danse limbo, vere med i sekkeløp OSV..

Ørjan sitt antrekk.

Frøya & Nikon&Cason&Helene&Ørjan&Nikolas

Kva syns du om bilda?
Korleis har din dag vert?


>Signe

Skulebollar/skuleboller

Då er eg begynt og blogge IGJNE. I dag har eg vert mykje ute, og baka SKULEBOLLAR! Skulebollane var faktisk ikkje så verst, begynnt og lage dei kver søndag no:P

Har ikkje så serleg mykje meir å skrive om. Viss du har idear til bloggen vår så må du gjerne komme med det, vi skal prøve å få laga oss ein header/banner etterkvart.


Sånn blei dei, ser litt små-snåle ut ♥

mangen igjen, enda fleire..

Kva syns du om bollane?
Kva har du gjort i dag?


>Signe

Heei ^^

Dette er bloggen til Signe <3  Ørjan & Hege ; )
Vi har gått i samme klasse i 9år no! Så det er berre eit igjen, så vi tenkte vi skulle dele litt av alt det som skjer i liva våras ; ) Håpa dåke vil like bloggen våras!

xoxo
Hege ; *

Velkommen til min blogg!

Dette er den første posten på min nye blogg ;)

bfffs

bfffs

42, Solund

Ørjan 14 + Signe 14 + Hege 15 = BFF <3 er fra Solund. Håper du liker bloggen vår. Blogger om det som faller oss inn. alltid kosleg med kommentar *hinthint*

om oss 3


Kontakt


legg til som venn


bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits