juni 2010

Hege blogga : O

No har eg fått tilbake pcen min, og det er eg jo suuper glad for! Syns Signe er kjempe flink til å blogge, ikkje sant? Men eg er lat, å veit ikkje om det er noken som leser bloggen i detheile ; P

Men kan no legge inn litt bilder fra den siste tida ; )


Hesten min ; )


Fått hytte:  ) Med verksted nede : )


Piuzane mine : )


Oss <3


Blomst!*Hege

tjuendejuni

Sola stråler og eg har nok og finne på i dag. Søndag er jo den ''vanlege'' vaske dagen min. Eg er også begynnt å redigere litt i stilsette slik at bloggen ser litt finare ut.
Har sett på dokumentarer som har rulla på TV-skjermen av Kronprinsesse Victoria og Prins Daniell, får ikkje nok av dei to, dei er så søte sammen. Såg dåke foresten den fantastiske plakaten i folke mengda i går (som dei viste på TV) ? det sto: TRUE LOVE <3
bilde: google.no            

I morra begynner eg i sommerjobben min, gleda meg veldig. Skal jobbe i tre herlege veke av ferien min. Det er jo alltid kjekt å tjene litt penger, gøygøy. Fleire som skal ha sommerjobb?
random bilde<3

>Signe

vurdering


http://amandali.blogg.no/

Fysteinntrykket av bloggen:
WOW for eit fint design på denne bloggen. Kjempe fin bilde av bloggeren og dei andre bildene som låg der ute. Fin kombinasjon av farger, VIL LESE MEIR
Innhold: Det er variert, inneholder det ein blogg børr inneholde - altso om bloggerens dag (i denne kategori)
Bilder: Kjempe bra bilder, dei er skarpe/klåre. Ho tar veldig fine bilder av seg sjølv og andre. Bilda hennas utgjer ei kjempe bra effekt.
Skrivemåte: ho skriver på ein morsom måte. Skriver bokmål, det er det dei fleste forstår best. Ho bruker mykje tegn som: :) :D :-D, av og til kan det bli litt mykje av det så det er eit lite minus.
Annet:  bra at det er videoblogg, veldig artig at ho har det. Ho blogger med eit variert mellomrom. av og til har ho to innlegg om  dagen og andre ganger går det tre dager før ho blogger.
Konklusjon:        bloggen er utrulig fin, og ein blogg eg kan anbefale. Tipsa kan ein ''lese mellom linjene''

Karakter: -6

avsluttning
i går var det avslutning på skulen, gjett om vi var glad!!! Kommer til å bli kjempe delig med to månadar fri, der vi kan gjere ka vi vil :) Planane er ikkje satt enda, men det kjem vi tilbake til ...
Ørjan og Frøya
Gjengen kosa seg med at det berre var nokre kvrer til det var SOMMERFERiE

Signe&Thea&Ingeborg
Ingeborg og Frøya

Ørjan&Thea&Ingeborg&Frøya

eg vann til og med  noko!

Hege og Frøya vann YATZY OG MINNEPENN!

Sånn då er det slutten på 10.kl. 2009/2010, men for dei som var 9.kl. er det nokon måndar for dei før dei er dei nye 10.kl.

>Signe

regn er jo kult da

Regn, regn og atter regn, det seier mangen er det verste som har skjedd nett den dagen. Slik er det ikkje for meg. Eg liker at det regner, men korfor? Har dåke ikkje sett dåke rundt?-blomster som blir meir frodige, hull i bakken som ftlles med vaten som vi kan hoppe i. Det er da alle smiler, når eit bilde blir bedre fordi blomsteren blir friskare i regne. Vi blir så glad då sølevatenet splesjer til alle sider. Håret som får bølger eller krøller frå regndråpane som treffer håret.

Jorbæra er godt i gang med å vokse


Å takk regnværet for å ha ein god grunn til å sitte inne å sjå på TV eller PC!! Å kva er vell herligare en at regnet skyller maskaraen ut over ansiktet? (ironi:)


regn

>Signe

Signe fekk Anfall..Igjen !

I dag når eg kom på skulen var Signe og Hege litt sinte på meg, fordi eg aldri blogga...
Idag skal vi gå på tur med skulen rundt ett fjell, og så skal vi rydde stien. Så blir det selfølgelig grilling! Men været er ikkje idiellt, det er overskya
 bilder kommer seinare ; )

Ørjan

Mitt hemmlige tenåringsliv

Ville berre minne på at det er ein fantastisk serie som begynner på FEM om ikkje så lenge (har ikkje sett den, men trur den er utrulig bra) Har du sett reklamen til MITT HEMMLIGE TENÅRINGSLIV?


Eg trur den er bra, trur ikkje du? den går kl. 20.00, det er ikkje lenge til! Byebye!

>Signe

Kva skal til på topplista

Eg har eit spørsmål Kva er det som kreves av ein blogg om ligger på topplista? EG trur eg har funne det ut. Den som ligger på topplista legger MEST ut bilder av seg sjølv og ikkje så mykje av andre. Det er mangen bra blogger som ikkje legger ut bilder av seg sjølv og ikkje ligger på topplista. Så er det berre det som trengs? - å legge ut bilder av seg sjølv imens ein stirrer inn i speile?  Eller andre måtar (:)

Eller 10000 bilder av seg sjølv i samme stilling under eit tre, berre augene endra retning? Eg lurer virkleg på dette! smiiiiiill! Har du svare på dette?

Eg er fornøgd med mangen av bloggerane på topplista, men det er også mangen som ikkje burde vert der etter min meining. Bloggera som blogger foreksempel ein gang i veka.

fann dette superkule bilde på google, digga det
>Signe

klokka

Klokka er snart 14:30 og det føles som om eg nett er våkna. Sto faktisk opp 11:00 eller noko sånt, liker lørdager slepper å stå opp kl. 07.00! Så i dag skal eg berre slappe av. I dag blir trekninga av VURDERINGA trukke, det er forsatt nokon minutt/tima til det blir vurdert, så du har forsatt mulighet til å melde deg på HER

Planer for dagen? Ta det som det kommer.


Celine Dion- Because you loved me

>Signe

vudrerer din blogg?

Nå er det på tide at vi har ei blogg vurdering! Vis du vil vere med i trekninga om og vinne ei vurdering og liking til din blogg i eit innlegg - SÅ SKRIV BLOGGEN DIN I KOMMENTARFELTET UNDER!
vi trekker ut vinnerern på Lørdag 12.06


>Signe

din blogg

heiiiiiiiiiiiiiiiiiaaa bloggen. Sånn då er eg tilbake igjen. Overaskelsen i dag er: at det kanskje kjem ein ny header om ikkje så alt for lenge. Men kan desverre ikkje love noko.

Må faktisk fortelle dåke noke veldig morsomt (for meg). På sulen hadde vi om sykisk helse. Så skulle vi sei noko om oss sjølv, så ein etter ein reiste seg og fortalte ein ting om seg sjølv. Det kunne foreksempel vere: at personen likte å gå tur, tegne osv..
Så skulle eg reise meg:
Signe: Eg heiter Signe og eg.... (ehm, ja, viste ikkje heilt kva eg skulle sei)
(så kom den reddane engelen Ørjan)
Ørjan: du kan sei at du lika og blogge.
Signe: eg heiter signe og eg liker og blogge!

Over til noko anna eg har  sett på mangen blogger og eg har funne mine favoritter blandt bloggerene på topplista. Tok ikkje lang tid før eg fann min favoritt. Eg har ikkje følgt desse bloggane noko særleg, men eg har vert innpå dei av og til. Desse to bloggane skriver utrulig bra og det er deffor dei er mine favoritter. Eg snakker om den pene brunetta June og morsome og solfulte Julia.


Har du (ein) favoritt blogg(er)?

Foresten har du tips til ein blogg eg kan lese? Tips gjere om din eller andres blogg i kommentar-felte! Da får du ein kommentar og kansje ein ny leser?


>Signe

kan ikkje klage

God morgen igjen, eller til dåke morgen fugler - god lunch! I dag er det søndag å masse skal gjerat i dag, rydde, støvsuge og vake <3 Gleda meg som ein liten unge <3 not. Men det skal bli ein bra dag forde om!

Var på fjelle for tredjegng denne veka i går, syns eg har blittt veldig flink til å gå på fjelle no eg. Probleme er berre når eg rota meg litt vekk pga. at vardene er dårlig merkte, men kjem no meg både ned og opp til slutt da.

veldig bra utsikt da :D


Time of Your Life - Green Day with Lyrics

>Signe

blomster-blomster-blomster

Vinden ødla litt for meg og den planlagde solinga mi i dag, det blei altså litt for kalt til å sole seg. Så har eg ikkje så veldig mykje å skrive, jo foresten LG=LITE GODT! Grunnen er at eg har hatt mobilen min i 2 månder, også nå funker ikkje touch'en!
 

sommer? Syns bilda er ganske bra til å vere tatt med digitalkameraet mitt CASION EXILIM 10.1 mega pixels
blomster,blomster,blomster

Kva syns du om bilda?
Kva syns du om LG mobilar?

>Signe

sol, endringer?

God morgen! i dag ser det ut til og bli ein nydlig solskinns dag, i alle fall utfra det eg ser gjennom takluka. Håper dåke alle får ein utrulig bra dag.

Vurderer og gjere noko meir med designe, har du forslag til det?

Midlertidig header vi har no

>Signe

TMF - Leir! :D

Hei ! Dette blir det tredje innlegget mitt i dag, trur eg er sjuk eller noke. Men grunnen til dette innlegget er at eg nettopp har meldt meg på TMF- leir : ) Den skal eg på sammen med Ørjan og tre andre. Det er altså ein kristen leir med masse aktivitetar +++ Dette blir min første gang så gleda meg : d


Du kan lese meir om leiren på www.nmsu.no --> så trykker du på knappen der det står TMF ; )

Skal du?
Kjenner du noken som skal?


xoxo Hege

Ut på tur - Aldrig sur ; )

No har eg ver KJEMPE flink^^ Haha! Eg har altså vert på fjeller sammen med mamma og kusina mi ; D Her er nåken bilder!


 
em.. blei ikkje så mangen men kjem  fleire seinare ^^

xoxo Hege

Hallo! ; )

No har Signe & Ørjan masa så masse på meg -.- Dei klaga på at eg ikkje blogga! men det er vel sant det. Med eg er så travel får tida! Men no skal eg ta meg meir tid til å blogge ; )

Det er vel ikkje så veldigt intressant å lese ka eg gjer på om dagane, men her er eit lite samandrag!

Vi bur jo på ei øy med masse natur, så det seie seg vel sølv at det er masse dyr her. Eg har ganske mangen sjølv, men eg jobbar med sauer på ein gård om våren/sommaren. Det tar ein god del av tida mi, men det ligger to små kattunga på badet mitt no og det gjer jo at eg haller tar ein av dei på fanget en pcen min ; ) No må ikkje dåke tru at eg er HEILT bonde ( ikkje nåke galt med det) ; ) Men det er båt sesong å då hjelper eg pappa med å vaske ++

som dåke merka er det ingen samenheng i det eg skriver -.- men eg har no blogga ; DSøt?xoxo Hege
bfffs

bfffs

42, Solund

Ørjan 14 + Signe 14 + Hege 15 = BFF <3

om oss 3


Kontakt


legg til som venn


bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits